|
| Pad i uspon trendy-a | |
| | Аутор | Порука |
---|
~Trendy forever~ Moderator
Број порука : 65 Registration date : 02.11.2008
| Наслов: Pad i uspon trendy-a Sun Nov 02, 2008 6:07 pm | |
| u ovoj tevenoveli prica se vrti oko dva lika,a to su Dulce i poncho. Ova tevenovela govori o padu i usponu njihove ljubavi. Ako nastavite da citate novelu shvaticete na sta sam mislila | |
| | | ~Trendy forever~ Moderator
| Наслов: Re: Pad i uspon trendy-a Sun Nov 02, 2008 6:22 pm | |
| (Pocetak price i Dul i Poncho su zajedno)
Dul:honey,hajdemo u setnju,hoces? Poncho:Ajde,ali pod jednim uslovom. Dul:A koji je to uslov? Poncho:Pa da me poljubis. Dul:Ajjj...(Dul ljubi Poncha)....Idemo li? Poncho:Naravno! ----------------------------------------------------- (Dul i Poncho u setnji)
Dul:Znas,u vezi sa mojim poslom. Poncho:pa ti ne radis nigde. Dul:Znam,ali zelim da pocnem! Poncho:pa.... DuL:Pa.... ...da li bi se ti slozio da radim kao.... .....doktorka? Poncho:naravno,zasto da ne,ali da li si sigurna da ti to mozes? dul:Sigurna 100% Poncho:Ok. Dul:Hvala ti,sutra pocinjem da radim! Poncho:Ok,ajde da se vratimo kuci,ok? Dul:Ok bb!!! | |
| Наслов: Re: Pad i uspon trendy-a Mon Nov 03, 2008 12:09 pm | |
| (Sutradan Dul je krenula na posao,dok je Poncho spavao) Dul:BB,idem ja pa se vidimo za sat,dva! Poncho:mh... Dul:Sta? Poncho: (sanjivo):ok. Dul:Ma da,cao! Poncho:c......a......o........ ---------------------------------------------------------------------------------------------------- (Dul je na poslu) Pacijent:Molim vas,boli me grlo! Dul:U redu,dajte mi ... ....stapic! Sestra:Izvolite(Inace ova sestra je malo.. ...luda) Dul:Pa nisam trazila gricka gospodjo!Trazila sam stapic za grlo! Sestra:O.....ovaj....izvinite,izvolite. Dul:Hvala,izvinite zbog malog problema! Pacijent:Nema problema! Dul:Zinite jako i kazite aaaaaaaaaaaaaa... Pacijent: AAAAAAAAAA! Dul:U redu,nije strasno,izvolite recept! Pacijent:Hvala vam puno doktorka! Dul:Nema problema! Dul: (okrece se ka sestri)Molim vas sestro ne jedite za vreme radnog vremena! Sestra:da,izvinite me!!! Dul:Ajjj... uzicu je samo li mi ponovo nesto ovako napravi!!! (Dul nastavlja sa poslom i na kraju radnog vremena ide kuci)! | |
| Наслов: Re: Pad i uspon trendy-a Tue Nov 04, 2008 5:27 pm | |
| (Kuci)
Dul:Dragi,hajdemo u grad! Poncho:Ok,ali samo na kratko!!!!
--------------------------------------- (U gradu)
D:Ajmo u ovaj kafic,hoces? P:Moramo li,rekla si samo na kratko. D:Epa moramo! P:Epa,idi ti,mnogo forsiras! D:ma jel?Pa dobro onda te ja ostavljam pa niko nece da ti smeta,odlazim! P:Cekaj,Dul,nisam mislio tako,ostani.(Pocinju suze) D: (Odlazi) | |
| Наслов: Re: Pad i uspon trendy-a Fri Nov 07, 2008 1:51 pm | |
| (Migel je kod kuce)
Poncho:Eh,da je sada ovde Dul? Dulce: (Zvoni) P: (Otvara) Dul!Vratila si se! D:da,samo da uzmem svoje stvari! P:Ali...ali gde ces? D:pa idem kod Ninel Konde[Alma Ray] P:A sta ces tamo,ona sigurno ima obaveze! D:Zvala sam je icicu da zivim kod nje dokle ne nadjem nekoga dostojnog moje ljubavi(Odlazi u sobu i pakuje se) P: (Tuzan kaze Dul) :Ali,ne mozes...ne...ovo...nije ist..t...i..na...na! D: (Dul se spakovala i odlazi)Zbogom Poncho! P:(Cuti) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- (Poncho sutradan izlazi u grad i seda u kafic) P:Konobar? Konobar:Izvolite P:Dajte mi jedan viski K:Da li ste sigurni? P:Da,odmah mi donesi jedan dupli viski! K:U redu gospodine! P: (razmislja)Eh,kakva sam ja budala,imao sam caricu za devojku,a sada me je napustila.Do juce sam ziveo u ljubavi,a sada zivim u cemu?U opijanju? K:Izvolite vas viski! P:Hvala(Poncho nije ni takao viski,samo je ostavio novac i otisao)! P: (Dok je sedeo na klupi cuo je razgovor devojke pored njega) devojka:,,Ne,to nije istina ne mozes da me ostavis zbog moje najbolje drugarice...ne ocekuj od mene vise novac,stvarno si sk*t,samo si me iskoristio,zbogom kr***nu!" P:Izvinite,mozete malo tise,upravo prezivljavam rastanak! D:Izvinite,ja sam ga upravo sada podnela! P:Kako se zovete,ja sam Poncho Devojka:Ja sam Anahi,a imateli vi normalno ime? P:da,Alfonso,na usluzi! A:Hvala,hvala! P:Sta kazete da odemo na pice? A:Zasto da ne i molim vas... P:Sta? A:Ne persirajte mi,u redu? P:Naravno! | |
| Наслов: Re: Pad i uspon trendy-a Sat Nov 08, 2008 3:16 pm | |
| (U kaficu) A;Pa dobro Poncho reci mi nesto o sebi! P:Pa sta te zanima? A:Pa........ .........sve!!! P:Pa radoznala si ti. A:Jesam,ako ne zelis nemoj nista da mi kazes. P:Pa sta ako ne zelim? A:Nista! P:Pa dobro.Imas li decu? A:Boze sacujav kakvog li pitanja/Pa ja jos nemam ni normalnog decka,a kamoli tek decu! P:Pa dobro,vredi pitati! A:Koliko imas godina? P:Ja?Ja imam 23 god. ti? A:Takodje. P:Hoces da mi das tvoj telefon? A:SAmo ako mi ti das tvoj? P:Ok,pisi:063/228-1763 A:Ok,zapisala sam.Slusaj ti moj:063/228-1736 P:Zapisao sam.Veoma su nam slicni brojevi telefona.Imas li svoj sajt? A:Da,pisi: www.annyfever.forumotion.comP:Tnx! A:Nnch! P:Koliko je to sati? A:Oh moj boze!Vec je 15:00.Moram da idem. P:Takodje,ja cu da platim,pa ajde cujemo se neki drugi put,ok? A:Naravno,bye! P:Bye Anny! | |
| Наслов: Re: Pad i uspon trendy-a Tue Dec 02, 2008 12:17 pm | |
| (Sutradan Poncho se razmisljao da pozove Anny,ali nije bio siguran da je to dobra ideja.Odjedanput zazvonio mu je mobilni,to je bila Anahi,on je jos juce stavio identifikaciju!)
P:Hallo! A:cao,ja sa Anny P:znam,imam identifikaciju! A:Super. P:Pa reci? A:E Poncho,ajde da se vidimo u kafic ,,Dulce" ok? P:O ne molim te,tako mi se zvala bivsa devojka! A:Ajdeeee P:ok,za 10 min,ok? A:Ok
(Poncho je jako srecan sto ga je Anny pozvala i cupkajuci ide u sobu da se spremi za dejt!) | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Pad i uspon trendy-a | |
| |
| | | | Pad i uspon trendy-a | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |