**Poncho te amo** Admin
Број порука : 282 Age : 29 Локација : sa ponchom y dulce.... Job/hobbies : swashta..... Humor : xExExE Registration date : 02.11.2008
| Наслов: JEDAN NEZABORAWAN DAN........ Tue Nov 04, 2008 6:51 pm | |
| 7.9.2008 ISPRICHAJTE NAM KAKO STE SE OSECALI KADA STE IH UGLEDALI DA LI STE PLAKALI? WRISHTALI? BILI SRECNI? ILI TUZHNI? SA KIM STE ISHLI? KOJU KARTU STE KUPILI KOJA JE BILA NAJLEPSHA PESMA?????
POSTAWLJAJTE WIDEO SNIMKE I SLIKE........ | |
|
Zourana
Број порука : 27 Age : 35 Локација : Obrenovac Registration date : 03.11.2008
| Наслов: Re: JEDAN NEZABORAWAN DAN........ Tue Nov 04, 2008 9:28 pm | |
| xaxa,ja sam pocela da skacem kao kreten i da vristim!ma izgubila se totalno.ne znam da li sam nekad u zivotu bila srecnija. isla sa onom majom iz dvojnika,ali ona nije htela da se gura,tako da sam ostala sama. i bila sam u vip delu,naravno! | |
|
**Poncho te amo** Admin
Број порука : 282 Age : 29 Локација : sa ponchom y dulce.... Job/hobbies : swashta..... Humor : xExExE Registration date : 02.11.2008
| Наслов: Re: JEDAN NEZABORAWAN DAN........ Tue Nov 04, 2008 10:22 pm | |
| i ja sam bila u vip delu....u prwom redu wrishtala sam kao ludak a nisam plakala.....ishla sam sa sladjom (dyp) sa foruma....i bilo je zaista nezaborawno....... | |
|
DyP Admin
Број порука : 130 Age : 29 Локација : S DyP na koncertu u brazilu Registration date : 02.11.2008
| Наслов: Re: JEDAN NEZABORAWAN DAN........ Wed Nov 05, 2008 3:52 pm | |
| - **Poncho te amo** ::
- i ja sam bila u vip delu....u prwom redu wrishtala sam kao ludak a nisam plakala.....ishla sam sa sladjom (dyp) sa foruma....i bilo je zaista nezaborawno.......
jao ishla si samnom nisam to znala shalim se | |
|
**Poncho te amo** Admin
| Наслов: Re: JEDAN NEZABORAWAN DAN........ Wed Nov 05, 2008 5:54 pm | |
| - DyP ::
- **Poncho te amo** ::
- i ja sam bila u vip delu....u prwom redu wrishtala sam kao ludak a nisam plakala.....ishla sam sa sladjom (dyp) sa foruma....i bilo je zaista nezaborawno.......
jao ishla si samnom nisam to znala shalim se xexxexexe......eto sada znash :-p | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: JEDAN NEZABORAWAN DAN........ | |
| |
|